Magické Symboly

15.08.2011 18:41

Tato knížka je zašifrovaná a jen málo kdo to rozluští.

 

 Magické Symboly

ANARCHIE ( Anarchy )

 
Původ: Jeden z nejpopulárnějších symbolů mladých lidí minulých let, označující anarchii. Původně je význam vysvětlován okultisty jako Asmodéas - démonická síla, která mladistvé svádí k sexuálním perverzím a sebevraždám. Symbol vzbuzuje touhu postavit se proti zažitým pravidlům a dodává odvahu konat činy, které nejsou za normální situace v povaze nositele.

Význam: Symbol dává nositeli neomezenou moc ničit a způsobovat škodu na majetku
 
Hlava kozla

Původ: Hlava kozla, spodobnění Bafometa, je zpochybnění Ježíše jako ovečky a jeho smrti za lidské hříchy.

Význam: Symbol dává nositeli sílu přemoci lží přemoci nepřítele nebo nastalou bezvýchodnou situaci.
 
Pentagram

Původ: Využíval se při okultních rituálech pro ovládnutí temných sil a energií. Často je spojován se satanismem, zvláště když se umístí do centra pentagramu symbol kozla. Pět rohů nebo někdy pět čar znázorňuje 5 živlů: vodu, zemi, oheň, vzduch a ducha nebo myšlenku.

Význam: Symbol probouzí v nositeli možnost ovládnout druhé a získat nové utajené síly
 
Převrácený kříž

Původ: Původně znázornění smrti apoštola Petra, který se při ukřižování cítil nehoden zemřít ve stejné pozici jako Kristus. Moderní význam tohoto symbolu je výsměch Krista, kdy se Luficer snaží převracet pravdu a dílo Boha ve lži a podvody.

Význam: Symbol dává moc přesvědčovat druhé, získat nad nimi nadvládu a využít je pro dosažení vlastních cílů.
 
Satanský kříž

Původ: Převrácený otazník, symbolizující zpochybňování moci Boha všemohoucího a zároveň zobrazuje neomezenou moc Lucifera. Okultní význam reprezentuje tři prince pekla: Satana, Beliala a Leviathana.

Význam: Probouzí u nositele černou stránku jeho duše a pomáhá získat fyzickou nadvládu nad nepřítelem.
 
Hexagram v kruhu

Původ: Spojení mužského (trojúhelník směřující nahoru) a ženského (směřující dolů) principu ve smyslu vytvoření dokonalé harmonie. Tyto trojúhelníky, spojené uprostřed kruhu, znázorňují tušící mysl. Symbol hexagramu se velice často ve středověku používal při různých okultních rituálech. Dva samotné spojené trojúhelníky nazýváme také "Davidova hvězda".

Význam: Tento symbol pomáhá odhalit budoucí zlé úmysly a udržuje přátelství.
 
Peace

Původ: Původem symbol římského císaře Nera, který nenáviděl a pronásledoval křesťany. Znázorňuje zlomený a převrácený kříž. Znovuobjeven byl v šedesátých letech, kdy se začal používat při protestech proti nukleárním zbraním a západní kultuře. Nyní symbol zastupuje touhu po utopickém celosvětovém míru.

Význam: Symbol navozuje pozitivní myšlení a pomáhá k nositeli přitahovat šťastné události.

 Oko boha Hora

Původ: Symbol znázorňuje oko Egyptského boha Slunce Hora, které ztratil při boji se Setem. Samotné oko je univerzální symbol pro získání spirituálního vhledu, vnitřního zraku a vyššího vědění. Pohané jej používali k odhánění zla.

Význam: Ochraňuje před zlem a pomáhá při získávání utajených skutečností a nových vědomostí.

 Spirála

Původ: Dávný symbol označující většinu bohyní, dále dělohu, plodnost, ženskou sílu, neustálé změny a evoluci celého vesmíru.

Význam: Nositelce pomáhá připravit její tělo na nadcházející těhotenství, či podporuje správný chod již těhotenství probíhajícího.

 Italský roh

Původ: Starodávný magický předmět původem z Itálie, používaný jako ochrana před "zlým okem". Objevuje se i v Keltských a Druidských mýtech a pověrách. Je rovněž nositelem štěstí a sexuální síly. V předkřesťanské Evropě byla zvířata s rohy považována za svatá, pokud jim směřovaly k Měsíci (bohyni Měsíce).

Význam: U nositele posiluje odvahu v nových vztazích a štěstí uspět u opačného pohlaví.

 Jednorožec

Původ: Jednorožec je starodávný symbol čistoty a ochrany, v moderním pojetí znázorňuje i sílu, moudrost a věčný život. Řekové popisují jednorožce jako divoká zvířata s léčivými schopnostmi a jedním spirálovitým rohem.

Význam: Symbol jednorožce zvyšuje sexuální přitažlivost, ale má i léčivé schopnosti.

 Slunce a Měsíc

Původ: Symbol je pohanským vyjádřením spojení protikladů - manželství Slunce a Měsíce a spojení ženského a mužského principu v jejich různosti. Vyjadřuje kompromis místo konfliktů a vybízí pokračovat i tam, kde se zdá být vše v pořádku.

Význam: Symbol přináší nositeli štěstí v partnerském vztahu a má moc usmiřovat.

 Srdce

Původ: List břečťanu, vyobrazený na prehistorických malbách dávno zapomenutých kultur dal vzniknout symbolu červeného srdce. Tento symbol nalézáme v nejstarším Řeckém i Římském umění - zejména na vázách - zobrazující jak fyzickou tak psychickou věčnou lásku, která vydrží i po smrti. O konečnou transformaci ze zeleného listu do známého červeného srdce se postaral středověk a především evropská milostná literatura.

Význam: Symbol srdce přináší šťastný, zamilovaný život a nikdy nekončící lásku.